עוגת לימון בחושה: מתכון מתוק מנצח של אהובה אלפרון!

עוגת לימון בחושה וקלילה, לחג סוכות מתוק במיוחד!

אושיית האינסטגרם והקולינריה, אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לעוגה המושלמת – עוגת לימונית בחושה וקלילה!

באדיבות המותג קוקי: העוגה קלה להכנה ויפה להגשה, לכל אירוח. 

 

עוגת לימון בחושה על שום מה? עם הסגר הנוכחי, והחגים בפתח, אחרי כל הבישולים והאפיה, סעודה לפני הצום ואחריו.. מתבקש למצוא מתכון קל להכנה, שיהיה גם קל בבטן ועם ניחוחות הדרים שמזכירים לנו שהחורף מגיע.

אז אנחנו שמחים לבשר לכם, שתמו החיפושים, הנה הגעתם אל היעד הנחשק:

אתר הבילויים גאה להציג בפניכם את השילוב המושלם: עוגת לימון בחושה, במתכון מושלם של אהובה אלפרון- לגזור ולשמור!

עוגת לימון בחושה
צילום: אהובה אלפרון

רכיבים:

2 לימונים קלופים וחתוכים לרבעים

4 ביצים

כוס שמן 

כוס חלב

כוס וחצי סוכר

2 כוסות קמח

1 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

נייר אפייה עגול של קוקי 

 

אופן ההכנה:

לערבל במערבל את הלימונים, הביצים, החלב, הסוכר, השמן וסוכר הוניל לנוזל שכל תוכנו גרוס. 

לסנן במסננת את הנוזל, לזרוק את עודפי הלימון. בקערה נוסיף את הקמח ואבקת אפייה נערבב זאת ידנית. בתבנית עגולה נניח נייר אפיה עגול של קוקי, נפזר מעט קמח, ננער עודפים, נשפוך פנימה את העוגה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ 40 דקות או עד להשחמה של העוגה.  

שימו לב לא לתת לעוגה להשחים יותר מדי, ניתן להוסיף אבקת סוכר לאחר שהעוגה הצטננה.

מומלץ להכין בתבנית קוגלהוף .

חג שמח וטעים וסגר קל ונעים!

 

 

 

 

המתכון באדיבות המותג "קוקי". 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן