עוגיות טחינה מתכון מנצח: הרבל לייף עם מתכון לצאת הצום

עוגיות טחינה מתכון מנצח עם שקדים מועשרות בחלבון :מומלץ להכין עם הילדים!

עוגיות טחינה ושקדים
קרדיט צילום:דן פרץ

כולנו מחכים למוצאי יום כיפור כדי לשבור את הצום עם שתיה חמה או קרה ומשהו מתוק שירים את רמת הסוכר אחרי הצום הממושך ויעשה טוב לגוף ולנשמה, הבאנו במיוחד בשבילכם מתכון מנצח עוגיות טחינה.

המותג הרבלייף מציע הכנת עוגיות טחינה מתכון מנצח עם שקדים עשירות בחלבון, מושלמות לסעודה מפסקת ויתנו לכם בוסט האנרגיה שאתם צריכים בצאת הצום. מומלץ לאכול דברים קלים ועשירים בחלבון לאחר צום יום כיפור שאורך כ25 שעות, עוגיות הטחינה האלו בתוספת שקדים הן הבחירה המושלמת למאכל קל שלא מעמיס על הקיבה, והבונוס- תעסוקה לילדים.

 

עוגיות טחינה ושקדים

מתכון ל18 עוגיות

רכיבים:

150 גרם טחינה גולמית

80 מ"ל סירופ מייפל

120 גרם קמח שקדים

½  כפית אבקת אפיה

4 כפות שומשום

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.

מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.

עוגיות טחינה קלות
קרדיט צילום: דן פרץ

מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.

מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.

אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.

מצננים על רשת.

מומלץ לתת לעוגיות להתקרר לחלוטין, שכן הן יכולות להתפורר ולהתפרק כשהן חמות. קצת סבלנות משתלמת מאוד!

צום קל ומועיל וגמר חתימה טובה!

 

 

 

ערכים תזונתיים ליחידה אחת:

קק"ל 125

חלבון 3.9 גר'

פחמימה 6.8 גר'

שומן 9.3  גר'

 

 

 

המתכון באדיבות הרבלייף

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן