מתכון ליום האבוקדו הבינלאומי

יום האבוקדו הבינלאומי עם "חקלאי גרנות" מגישה מתכון מקורי עם מלך הפירות : גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע 

יום האבוקדו
צילום: הדס ניצן

 

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות", מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה, נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק.  

קיץ נעים ומהנה !


מצרכים:

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "אבוקדו גרנות"
1/2 לימון סחוט למיץ

1 מלפפון קלוף
1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
1 שום קטן
6 עלי נענע קצוצים

1/2 כוס מים קרים
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל


אופן ההכנה:

  1. טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים. 
  2. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב. 
  3. מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.
  4. מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן