מתכון שווה לקציצות עוף עם אבוקדו

"אבוקדו גרנות" מגישה מתכון מקורי עם אבוקדו: קציצות עוף עם אבוקדו. מתכון קל וקליל שאפשר לעשות אותו ביחד עם כל המשפחה. קציצות עוף לא מה שהכרתם.

צילום: הדס ניצן

חברת "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון למנה מקורית וטעימה: קציצות עוף עם רכיב מפתיע – אבוקדו !מתכון קל הכנה המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי.

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" 

1/4 כוס קמח 

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי 

1/4 כפית מלח 

1/4 כפית פלפל שחור 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
  2. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
  3. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.
  4. מגלגלים לקציצות.
  5. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
  6. ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

בתיאבון !

 

קציצות אבודקו
צילום: הדס ניצן
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן