חמין מקרוני עם אסאדו- מתכון עם טוויסט חורפי!

חמין מקרוני עם אסאדו: באדיבות המותג ברילה 

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים.

חמין מקרוני עם אסאדו! מותג הפסטה מספר 1 באיטליה ברילה מציע מתכון חורפי עם טוויסט מפתיע: 

קופסת פסטה של המותג ברילה
ברילה – מקרוני- צילום אסף לוי

 מצרכים:

1  צנצנת רוטב ברילה בזיליקום

 1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9)

5  יחידות אסאדו חתוכות עם העצם

7  שיני שום

5  כפות שמן זית

2  בצלים חתוכים לרבעים

כפית מלח

 200 גרם ערמונים

כפית פלפל שחור גרוס

כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה

3  כפות טימין – רק העלים

חמין מקרוני עם אסאדו ופסטה של ברילה
חמין מקרוני עם אסאדו צילום אפיק גבאי (1)

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הבוקטיני ומסננים
  2. במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
  3. מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
  4. בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
  5. מכסים בשאר הבוקטיני.
  6. מכסים במים עד לכיסוי.
  7. עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
  8. אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.

לסיכום, מדור מתכונים וטעמים של אתר הבילויים מאמין שאין כמו חמין טוב וחם בחורף הקר,

המלצה יהודית ידועה היא להשאיר את החמין ללילה בתנור או על פלטה מיוחדת לשבת, לקום בבוקר לחום והניחוחות מהסיר הרותח

ולאכול בתיאבון!

צלחת חמין מקרוני עם אסאדו
חמין מקרוני עם אסאדו צילום אפיק גבאי (2)

המתכון באדיבות ברילה 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן