המותג מאסטר שף מציע:

מתכון חגיגי לארוחת החג
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

מאסטר שף
צילום : נמרוד סונדרס/ אסף לוי

 

בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית שתתאים לארוחת החג: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות. מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה קלה של מתכון להכנה ומעשירה כל שולחן חג. 

 

רכיבים (לתבנית בקוטר )26:

 

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק”ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות איטלקיות מאסטר שף

1 כוס מחית עגבניות מאסטר שף

1 כוס שימורי  אפונה 

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם 

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ואפונה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות. מתבלים.
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים. מעל משטחים את הפירה בשכבה אחידה.
  6. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן