מתכון: קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

החופש הגדול קרב ובא ומה יותר כיף מפעילות מהנה עם הילדים שתעניק גם זמן איכות וגם תוצרים נפלאים? המותג מאסטר שף מציע קינוח פרווה אישי, שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה.

 

קרם קוקוס
צילום אפיק גבאי

מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:  

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש

שערות חלבה

אופן הכנה:

  1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
  2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.
קרם קוקוס
סילאן וחלבה צילום אפיק גבאי
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן