מתכון ביתי להכנת שייק בטעם מלון וקיווי

לרגל השקת שייק -פורמולה 1 , בטעם מלון, המהווה תחליף לארוחה שלמה, הכוללת חלבון עשיר ואיכותי, אבות מזון חיוניים, ויטמינים ומינרליים החיוניים לגוף, מציעה חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, מתכון  להכנת שייק  בטעם מלון וקיווי –   מהיר וקל להכנה ביתית: 

מרכיבים:

2 כפות  מדידה אבקה להכנת משקה בטעם מלון

250 מ"ל חלב דל שומן

1 קיווי

2 טיפות תמצית וניל

אופן הכנה:

הכניסו את המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב! 

שייק מלון וקיווי. צילום shutterstock

מידע תזונתי:

קלוריות 235

חלבון 18 גרם

פחמימות 29 גרם

שומן 3

 

לבריאות!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן