מתכון בורקיטס גבינות וחצילים לחג השבועות

לרגל חג השבועות, מתכון בורקיטס גבינות וחצילים מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב המתכון בחסות המותג KENWOOD

השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף לרגל חג השבועות, במסגרתו יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים לחג השבועות, בחסות המותג KENWOOD. המתכונים יעלו במתחם מיוחד באתר ובדיגיטל פודי (טיק טוק, איסנטגרם ופייסבוק).

 הנשנוש המושלם של פחמימה וגבינה: בורקיטס גבינות וחצילים מתוך הפרויקט  מאת: רון יוחננוב :

 

בצק

280גרם קמח לבן

1מיכל שמנת חמוצה יטבתה 9%

200גרם חמאה קרה

חתוכה לקוביות

1כפית מלח דק

1חופן פטרוזיליה

אפשר גם טימין ועוד עשבים שאוהבים

2שיני שום קונפי

מילוי

200גרם גבינת ריקוטה 5%

או גבינת שמנת

100גרם גבינה צהובה 22%

מגורדת

100גרם גבינת פטה 16%

1קורט מלח דק

1קורט פלפל שחור טחון

1ביצה L

1חציל בינוני

4שיני שום קונפי

1חופן עירית

קצוצה

הברשה וציפוי

1ביצה L

טרופה

2כפות שומשום

 

אופן הכנה:

מכינים בצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומעבדים, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד.

עוטפים את הבצק ומעבירים לקירור של שעה ובינתיים, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מכינים את המילוי: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את החציל הקלוי ולאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

את התערובת מעבירים לשקית זילוף.

מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.

ממלאים את העיגולים במילוי שהכנו מראש ומברישים בביצה.

מקפלים חצי לחצי ויוצרים מאפה סגור.

מברישים את המאפים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום.

אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים.

 

 

לינק למתכון בורקיטס באתר פודי- https://bit.ly/3MqS9aY

לינק למתחם מתכונים נוספים לשבועות- https://bit.ly/3NgKICW

בוריקיטס גבינות וחצילים
בוריקיטס גבינות וחצילים צילום נמרוד סונדרס
בוריקיטס גבינות וחצילים
בוריקיטס גבינות וחצילים צילום נמרוד סונדרס
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן