בחג שבועות תעשה לך … מעדן תות שוקו וניל מועשר בחלבון

קינוח חלבי מושלם לשבועות חג שבועות: מעדן תות שוקו וניל מועשר בחלבון. מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מעדן תות שוקו-וניל

4 מנות

 

רכיבים

250 גרם שמנת חמוצה 9%

2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

בנוסף, 2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם תות

 

אופן הכנה
  1. מחלקים את השמנת החמוצה ל-3 קערות.
  2. מוסיפים לקערה הראשונה את אבקת הפורמולה 1 בטעם שוקולד, מערבבים היטב ויוצקים ל-4 כוסות הגשה שקופות. משטחים לשכבה אחידה.
  3. מוסיפים לקערה השנייה את אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל עוגיות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה.
  4. מוסיפים לקערה השלישית את אבקת הפורמולה 1 בטעם תות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעה.

 

ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
140 9.2 8.5 7.4

 

מעדן תות שוקו וניל
הרבלייף- פורמולה 1 בטעם תות צילום דן פרץ

 

מעדן תות שוקו וניל
הרבלייף- פורמולה 1 בטעם שוקולד צילום דן פרץ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן