קינוח טבעוני לפסח- קרם גבינת תות שמנת חגיגי ועשיר.

 פסח שמח עם "משומשו" – מגישה מתכון לקינוח יפיפייה וטבעוני: קרם גבינת תות טבעוני בכוסות .

קינוח טבעוני לפסח מאת יצרנית מותג הגבינות הטבעוניות משומשו, המגישה לרגל חג הפסח, מתכון לקינוח עשיר וטעים בטעם תות!

יחד עם השפית אביגיל מייזליק, הכנו לכם מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות.

הקינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה, מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים בארוחת ליל הסדר.

קל מתמיד לחגוג את החג השנה, קינוח חגיגי בטעם שמנת , מרגיש חלבי בלי חלב בכלל!

השנה שולחן החג שלכם יהיה יוצא דופן!

אפשר להגיד אפילו- משו משו!

מבחר טעמים ואחוזי שומן, הגבינה האולטימטיבית לקינוח בסגנון חלבי, חגיגי וטעים – וכשר!

החג הזה יהיה שמח וגם טעים, ללא ספק. מתכון קל ופשוט להכנה, מתאים לכל שולחן חגיגי עם המשפחה או עם החברים, נצא מהקורונה לשולחן טעים יותר, מוצלח יותר ומהנה במיוחד.

גבינה טבעונית
סדרת ממרחים טבעוניים בסגנון שמנת משומשו רז גבוהה צילום גיא צורף

חג שמח!

מצרכים (ל-8 מנות):

לתחתית

2 כוסות פצפוצי אורז 

3 כפות חמאת בוטנים 

2 כפות סילאן 

למלית

300 גר' תותים קפואים 

2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)

2/3 כוס סוכר

לציפוי: תותים טריים 

גבינה טבעונית 2
ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת משומשו

אופן ההכנה:

  1. מכינים את התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן ומערבבים בקערה עם פצפוצי האורז. יוצקים בתחתית של שמונה כוסות. 
  2. מכינים את המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר. טועמים ומאזנים טעמים. במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון. 
  3. בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כחצי כוס. 
  4. חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם. מגישים קר ונהנים. 

 

קרם גבינת תות טבעוני
קרם גבינת תות טבעוני בכוסות צילום חנה יודייקין

גבינה טבעונית

מה היא בעצם? ממה היא עשויה ואיך אפשר להשתמש בה?

גבינה טבעונית תמיד תהיה עשויה על בסיס צמחי וללא רכיבים מהחי. בדומה לחלב צמחי (סויה שקדים אורז או קוקוס) גבינה טבעונית אינה מכילה לקטוז וכולסטרול, מה שהופך אותה לאטרקטיבית במיוחד ואף בריאה.

הסיבות לצריכת גבינה טבעונית הן רבות: טבעונות, סיבה בריאותית, סביבתית , מוסריות, אלרגיות לחלב ולקטוז או פשוט מסיבות דת וכשרות והרצון לשתות נס קפה אחרי ארוחה בשרית, או במקרה שלנו קינוח פרווה בטעם חלבי.

הגבינה יכולה להיות קשה, חצי קשה או במרקם שמנתי.

לפרטים נוספים חפשו את משו משו , וגלו על שאר המוצרים הטבעוניים והמעולים שלה.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן