מיקי שמו עוגות שמרים וקונדיטורית SHEMO

מיקי שמו עוגות שמרים

הסיפור מאחורי הקונדיטור והשמרים , איך הפך להצלחה מסחררת בתחום הקולינריה בארץ.

הקונדיטור מיקי שמו מייסד קונדיטורית הוא בן, 45, נשוי בשנית + 3, והיחיד מכיתת הסטודנטים שלו שהלך לתחום הקונדיטוריה.

באתר שלו מספר מי שהפך למותג סופר מצליח בתחום : מאז ומעולם ידע כי בבגרותו יעסוק בתחום המצריך יצירתיות.

את אהבת האוכל והבישול ספג עוד מילדות בבית אימו. בסופו של דבר, האווירה והאהבה למטבח היא שהכריעה את עתידו.

מיקי שמו מותג של מאפים

הרשת של מיקי שמו  מונה עשרה סניפים הפרושים בצפון הארץ ומרכזה: שלושה סניפים בתל-אביב (רמת אביב, שכונת בבלי ושכונת תל ברוך צפון), שני סניפים בחיפה (שכונת נווה שאנן וציר מוריה שבכרמל), שלושה סניפים בקריות (קרית חיים, קרית מוצקין וקריית ביאליק), סניף ברמת השרון (רח’ אוסישקין) וסניף בכפר סבא.

הגישה של שמו דוגלת בשילוב טעמים וניחוחות של בית לצד דיוק אירופאי והתמחות באומנות האפייה הצרפתית מייחדים את מיקי כשף קונדיטור ואת רשת הקונדיטוריות.

לאחר שנים רבות בהן למד באירופה ובמהלכן ינק את רזי הקונדיטוריה הצרפתית,

הצליח מיקי לפצח את סוד הקונדיטוריה הישראלית ותוך כך לעצב ולהגדיר את ה”אני מאמין” הקולינרי של הרשת

הדבר בא לידי ביטוי במגוון המוצרים המשווק ונמכר בקונדיטוריות: עוגת גבינה אפויה וביתית לצד ״מילפיי״ צרפתי, עוגת שמרים פרג מסורתית וגם עוגת ״סנט אונורה״ יוקרתית, עוגיות כעכים לצד עוגיות ״מקרון״ צבעוניות.

באתר הרשמי של רשת SHEMO, ניתן למצוא מבחר טיפים לאפייה, מתכוני בוטיק משופרים, עדכונים שוטפים אודות הפעילות, וכמובן – הצצה לעולם העשיר והממכר של תרבות האפייה והקונדיטוריה.

במקביל להובלת רשת הקונדיטוריות המשפחתית, הפך שמו לסלב בתחום הבישול והקולינריה .

כאחד שעובר מסך מצוין מופיע מיקי בתכניות טלוויזיה רבות גם בתחום הבישול וגם בתחום האפייה.

הוא החל את דרכו הטלוויזיונית בתכנית הטלוויזיה של אודטה שוורץ בערוץ 10 לפני כמעט שני עשורים ולאחר מכן זכה בתוכנית בישול ואפייה משלו גם בערוץ האוכל וגם בערוץ 10 לשעבר לפני הפיצול.

שמו השתתף גפ בפרוייקט של ערוץ 2 שנקרא "מתכון בטוח" ואפילו הוציא לאור כמה ספרים מפרי עטו שהמוצלחים ביניהם הם: “מיקי שמו – המיטב”, “שבתות וחגים” ו”אוצר העוגיות״.

מיקי שמו
השפים מיקי שמו ולאון אלקלעי צילום איתיאל ציון
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן