מאסטר שף מתכונים- והפעם קראנץ' כרובית בתנור

המותג מאסטר שף מציע: קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

מאסטר שף מתכונים– לרגל השקת מיונז לחיץ של המותג הקולינארי מאסטר שף , המיוצר בהולנד ומנצח במבחני טעימה את שלושת המותגים המובילים (TNS). 

מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה, שתמיד מנצח וגורף מחמאות: כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז הולנדי אמיתי , חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי.  

כרובית עם מיונז
קראנץ כרובית עם מיונז הולנדי צילום אפיק גבאי (1)

קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי 

מיונז הולנדי
מאסטר שף- מיונז הולנדי לחיץ מחיר 13.90 שח צילום אסף לוי

מצרכים:

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף

3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם  פנקו מאסטר שף

רבע כוס עירית קצוצה

 100 גרם פרמז'ן מגורר דק

להגשה:

 רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

אביזרים:

קערה גדולה ועמוקה

 תבנית אפייה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל. 

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים. 

כרובית קראנץ'
קראנץ כרובית עם מיונז הולנדי צילום אפיק גבאי (2)

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף  מתכונים

 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן