מתכון חדש ומקורי לגוואקחומוס

חברת "חקלאי גרנות". המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו גרנות ופירות וירקות טריים. מגישה מתכון למנה מיוחדת וטעימה: חומוס עם אבוקדו. 

"חקלאי גרנות" – מגישה מתכון מפתיע לחומוס עם אבוקדו: חומוס גוואקמולי

"גוואקחומוס" – שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו. קל להכנה. ונהדר כמנת ביניים או עיקרית. לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו.

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.
  2. טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
  3. מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.
חקלאי גרנות
גוואקחומוס. צילום: הדס ניצן
חקלאי גרנות
חומוס גוואקמולי. צילום: הדס ניצן
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן