המנה שתגנוב את ההצגה…

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון לחג השבועות עשיר בטעמים וקל להכנה –  לחם ממולא פרושוטו ופסטו. המתכון המלא בכתבה למטה.  

המתכון המלא להכנת לחם ממולא פרושוטו ופסטו בכמה שלבים פשוטים ! 

ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה על שולחן הבראנץ. מתאים לצד גביע  יין לבן.

מרכיבים:

1 לחם מחמצת – בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה.

200  גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות

150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות

100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות

6-5  כפות ממרח פסטו

2  בצלים ירוקים פרוסים דק

 אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. חורצים את הלחם בצורת שתי וערב — כמעט עד התחתית. מורחים פסטו בכל החריצים ומטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו. אופים כ-12 דקות עד שהגבינות מבעבעות, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.

באותה שיטה מכינים:  לחם קפרזה מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין.

לכניסה לאתר ישרקו לחץ כאן. 

לחם ממולא פרושטו ופסטו
טיב טעם לחם ממולא פרושטו ופסטו. צילום: רונן מנגן סטיילינג עמית פרבר
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן